SMART PROGRAM: KAKO SE OSLOBODITI PATNJE I BLOKIRAJUĆIH EMOCIJA
*JEDNODNEVNA RADIONICA 8.maja

Predavači:

Olivera Stojšić, psihološkinja, joga instruktorka i REBT terapeutkinja
Lidija Ćulibrk, specijalistkinja zdravstvene psihologije, joga instruktorka i urednica magazina Lepota&Zdravlje

Da li ste često pod pritiskom neprijatnih i nezdravih emocija? Da li preispitujete ko je kriv za to kako se osećate: drugi ljudi, životne okolnosti, sudbina? Teško vam je da donesete odluke? Niste sigurni u kom pravcu ide vaš život? Da li su ljudi koji vas okružuju dobri za vas?

Ukoliko ste se prepoznali u ovim situcijama, možda je trenutak da naučite da menjate sebe, a onda postoje veće šanse da se i okolnosti promene.

Možete da se oslobodite patnje i blokirajućih emocija kao što su strah, bes, krivica, depresija, zavist, stid. Možete da budete efikasniji na poslu, u ravnoteži sa bliskim ljudima, u miru sa sobom.

SMART radionica je vođena principima REBT terapije (racionalno emotivna bihevioralna terapija), najsavremenije i najrasprostranjenije terapije na svetu, tzv. „savremene psihoanalize“. Naučićete vas kako da prepoznate greške u mišljenju i iracionalna uverenja koja su uzrok blokirajućih emocija i neadekvatnog ponašanja. Steknite veštinu realnog, logičnog, samopomažućeg i fleksibilnog načina mišljenja koji će vam pomoći da ne patite i budete adekvatno motivisani u stvarenju svojih ciljeva.

SMART PROGRAM

S aznajte kako da ostvarite ciljeve
M odifikujte nove šeme i programe
A plicirajte nove šeme i programe
R ealizujte svoje želje i planove
T rijumfujte!